دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وزیر خارجه ارمنستان: خطر تشدید تنش با جمهوری آذربایجان وجود دارد

وزیر خارجه ارمنستان روز سه شنبه نسبت به تشدید تنش با جمهوری آذربایجان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آرات میرزویان» وزیر امور خارجه ارمنستان روز سه شنبه گفت خطر تشدید تنش در مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری «آرمناپرس» میرزویان درباره احتمال تنش با باکو گفت: «فکر می‌کنم خطر تشدید تنش‌ها حتی در این لحظه وجود دارد. دستکم لفاظی‌هایی که در مصاحبه رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان شاهد بودیم، حتی برای لحظه‌ای به ما اجازه نمی‌دهد که غافل شویم.»

ارمنستان و جمهوری آذربایجان بعد از دو جنگ خونین در آستانه توافق صلح قرار گرفته‌اند و اخیرا مقام‌های دو کشور مواضعی را در حمایت از پیشبرد مذاکرات صلح اتخاذ کردند هرچند که هنوز سران باکو سیگنال‌های منفی ارسال می‌کنند.

رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در اولین روز سال ۲۰۲۴ گفت: «رهبری ارمنستان باید از درس‌های تاریخی نتیجه‌گیری درستی بگیرد و به گونه‌ای رفتار کند که ما را خشمگین نکند.»

«الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان افزود: «در تلاش بودیم تا این موضوع را به ارمنستان بفهمانیم که هر لحظه می‌توانیم عملیات انجام دهیم.»

او ادامه داد: «به نظر من این باید درس عبرتی نه تنها برای ارمنستان، بلکه برای دیگران باشد که نمی‌توان با زبان تهدید با ما صحبت کرد.»

میرزویان در ادامه سخنان روز سه شنبه خود گفت: «الهام علی اف، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در مصاحبه خود ادعا‌های ارضی صریح علیه ارمنستان ارمنستان مطرح کرده است. ما دیدیم که آن‌ها شهر‌ها و استان‌های ارمنی را با نام‌های تحریف شده صدا می‌زنند و تقریباً کل خاک جمهوری ارمنستان را آذربایجان غربی می‌نامند.»

وی ادامه داد: «همیشه احتمال تشدید وجود دارد. آیا این احتمال در طول انتخابات جاری در کشور‌های مختلف افزایش می‌یابد؟ منطقی است که اینطور فکر نکنیم.»

«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان روز چهارشنبه در جلسه پرسش و پاسخ در پارلمان این کشور اظهار داشت، تمام اقدامات دولت و حفاظت از حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری ارمنستان است.

پاشینیان اظهار داشت: «در مورد اطلاعیه‌های رسمی جمهوری آذربایجان، من به آن‌ها پاسخ داده‌ام. باید بگویم که باکو در پاسخ به درخواست‌های طرف ارمنی دو استدلال متقابل ارائه می‌کند.» / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر